BTC-härät tähtäävät hintaan 18 000 dollaria: Voisiko nykyinen laskusuunta muuttua pian?

Eilen illalla BTC-hinta kävi huomattavan laskun 17 700 dollariin, kun härät menettivät näennäisesti hallinnan kolikon hintatoiminnasta.

Kuitenkin BTCUSD pari ei toipua kohti $ 18400 pudottuaan näihin alamäet

Pomppu tuli nousevien uutisten jälkeen, että amerikkalainen henkivakuutusyhtiö MassMutual Life Insurance oli ostanut 100 miljoonan dollarin arvosta fyysistä BTC: tä.

Vakuutusyhtiö ilmoitti ostaneensa kolikot New Yorkissa sijaitsevan NYDIG: n kautta. NYDIGin perustajan Ross Stevensin mukaan monet muut paluunhimoiset vakuutusyhtiöt ovat ostaneet BTC: n suojaamaan salkunsa inflaatiolta ja tuottamaan tuottoa korvausten maksamiseksi.

Sonnien ja karhujen välinen taistelu vertailuarvon salauksen keskipitkän aikavälin näkymien hallitsemisesta ei kuitenkaan ole vielä ohi.

Bitcoin yrittää tällä hetkellä saada vauhtia sen jälkeen, kun myyntipaine on jälleen noussut, mikä johtaa kryptovaluuttakauppaan alle 18 000 dollaria.

Yksi analyytikko seuraa tarkasti näitä avaintasoja

Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen BTC on laskenut vajaan 1% nykyisellä hinnalla 17950 dollaria. Näyttää siltä, ​​että on jonkin verran vastustusta, joka estää digitaalisen omaisuuden halkeilemasta 18 000 dollaria, vaikka markkinat eivät ole myöskään nähneet kovaa myyntiä.

Vuorovesi voi kuitenkin pian muuttua sonnien hyväksi, kun ostajat yrittävät työntää johtavan kryptovaluutan takaisin yli 18 000 dollarin. Tämä kriittinen taso toimi vahvana tukikohtana BTC: lle koko torstai-kaupankäynnin ajan.

Yksi analyytikko tukee teoriaa, jonka mukaan nykyinen BTC: n laskusuunta saattaa pian kääntyä huomaten, että 18 500 dollaria on hänen ylösalaisin tavoite.

Tunnettu analyytikko CryptoMichNL jakoi ajatuksensa muutamista avaintasoista, joilla voi olla merkittävä rooli BTC: n lyhytaikaisessa hintatoiminnassa.

„Trendi on edelleen laskussa, mutta saatamme nähdä potentiaalisen nousevan laukaisun, jos $ BTC kääntyy takaisin yli 17 800 dollarin tueksi. Sitten seuraava laukaisu on 18 500 dollaria. Sen tekemättä jättäminen -> 17 000 dollaria ja 16 300 dollaria seuraavaksi ”, analyytikko twiittasi .