Crypto exchange Luno, der tilbyder brugerne interessebærende Bitcoin-opsparings tegnebøger

Cryptocurrency exchange Luno har lanceret en Bitcoin opsparings tegnebog, der tilbyder kunder op til 4% årlig rente på deres beholdning.

I et år, der har set decentraliseret økonomi dominere overskrifter og ryste kryptovaluta-økosystemet, tilbyder dette tilbud fra en børs, der har over 5 millioner brugere i 40 forskellige lande, en ny måde for Bitcoin-brugere at tjene renter på deres kapitalandele.

Luno er vokset støt siden lanceringen i 2013 og har sit hovedkvarter i London understøttet af regionale knudepunkter i Singapore og Sydafrika. Virksomheden fik overskrifter i september 2020, efter at den blev erhvervet af Digital Currency Group (DCG).

DCG investerede i Lunos frøkapitalindsamlingsrunde i 2013 og erhvervede til sidst en fuld aktie i Luno efter at have købt resten af ​​aktierne tilbage fra de fremtrædende sydafrikanske hovedinvestorer Naspers og Rand Merchant Investments.

Bitcoins version af DeFi?

I sin mest basale form, kunne dette nye tilbud fra Luno ses som en form for Defi som kunder tjener interesse, eller ‚ udbytte landbrug ‚ i Defi vilkår, for Bitcoin, der er deponeret i disse nye besparelser tegnebøger.

Kunder tjener op til 4% renter om året på deres Bitcoin-saldo på opsparingskontoen. Virksomheden viser ingen faste vilkår eller administrationsgebyrer, og Bitcoin i opsparings tegnebogen kan når som helst flyttes ind i en brugers normale Bitcoin tegnebog.

Renter optjent på Bitcoin gemt i opsparings tegnebogen betales ud af den første i hver måned. Brugere kan også vælge at lade deres renteindtægter være i deres opsparingskasse, som vil drage fordel af sammensat rente og eksponentiel vækst.

Som et eksempel, at spare 1 BTC til den maksimale rente på 4% om året ville generere 0,04 BTC hvert år. Dette svarer til $ 40 til den aktuelle Bitcoin / US Dollar-kurs.

Sydafrikanske investorer på udkig efter investeringsalternativer

Lunos base i Cape Town har ført til, at børsen er en af ​​de største platforme, der anvendes i Sydafrika. Efter at have gennemført global forskning, der viste, at omkring 54% af deltagerne i undersøgelsen ikke tjente nogen renter på fiat kontante besparelser.

Yderligere 40% af de mennesker, der deltog i undersøgelsen, angav, at de ‚manglede tillid‘ til deres lokale nationale valuta. 95% af sydafrikanske Luno-brugere fortalte virksomheden, at de ville bruge en opsparings tegnebog, der akkumulerede renter på deres Bitcoin-saldo.

Børsen viste også, at et stort antal sydafrikanere holder kryptokurrency på lang sigt.

”Mindre end 5% af Lunos sydafrikanske kunder planlægger at sælge deres Bitcoin i de næste seks måneder, faktisk planlægger de fleste at købe mere, så opsparings tegnebogen betyder, at de kan tjene renter ved blot at gøre, hvad de planlagde at gøre med deres Bitcoin, ”Sagde Luno Africa GM Marius Reitz.

”Mere end 55% af de sydafrikanske kunder oplyste, at de ikke har andre investeringer end krypto. Det er vigtigt at diversificere investeringer i betragtning af hvor ny Bitcoin-branchen er. De, der har Bitcoin, finder uden tvivl den interesse, der tjener penge, attraktiv, ”tilføjede han.